Ayuh menyumbang kepada Doktor Tanpa Sempadan

Dengan sokongan anda, kami dapat terus memberikan bantuan perubatan kecemasan secara bebas dan tidak berbelah bahagi kepada mereka yang terkesan dengan konflik bersenjata, wabak, bencana alam serta terpinggir daripada penjagaan kesihatan.

MSF menawarkan bantuan kepada mereka berdasarkan keperluan, tanpa mengira bangsa, agama, jantina atau fahaman politik. Derma anda akan digunakan untuk menyokong misi bantuan MSF, menyampaikan bantuan perubatan.

Donate with credit card below
- OR -
*Gelaran
Kaedah pembayaran: VISA Master

Kami mungkin menggunakan maklumat peribadi anda untuk tujuan makluman aktiviti MSF. Sila nyatakan di bawah jika bersetuju untuk dihubungi bagi tujuan ini. Anda boleh memilih untuk berhenti menerima maklumat ini pada bila-bila masa; hanya maklumkan kepada kami melalui pos atau emel.

Kami berjanji untuk melindungi keperibadian dan kerahsiaan data peribadi anda: Semua data peribadi yang dikumpulkan adalah mengikut keperluan dalam Ordinan Data Peribadi (Privasi) Hong Kong, merujuk pengurusan maklumat peribadi. Kami berjanji untuk tidak menjual, berkongsi atau menukar maklumat peribadi anda dengan syarikat/organisasi lain. Maklumat yang anda berikan akan dirahsiakan, hanya digunakan oleh MSF dan penyedia perkhidmatan kami yang dipilih dengan teliti untuk tujuan pentadbiran derma, pengeluaran resit dan komunikasi mengenai sumbangan anda. Sila rujuk Dasar Privasi kami untuk maklumat lebih lanjut.